Rosita van der Kruk

Bent je op zoek naar een uitvaartcateraar waar jouw wensen centraal staan?

Dan kun je terecht bij De Verrassende Tafel. Ik Rosita van der Kruk, zorg voor afscheidscatering en locatie verzorging op maat, waarbij i luister naar uw wensen.

Locatie verzorging

Een persoonlijk afscheid is belangrijk, daarom is alles mogelijk bij De Verrassende Tafel. Wij verzorgen een sfeervolle locatie, zorgen voor de aankleding daarvan, en regelen alles van A tot Z. Qua locaties zijn de mogelijkheden talloos. Je kan kiezen voor een gehuurde zaal, een bedrijfshal of een leegstaand gebouw, maar in jouw eigen huis of tuin is ook zeker mogelijk. Zelfs midden in de natuur is een optie: daar hebben wij onze eigen mooie tenten voor. 
Een sfeervol afscheid begint bij een passende aankleding. Wij bieden verschillende geluidsvoorzieningen, en een mogelijkheid tot een beamer of livestreaming. Ook is het bij ons mogelijk om voor een mooie fotowand te kiezen. Heb je speciale herinneringen of attributen die daar bij horen? Wij geven ze een mooi plekje op de locatie.

Culinair

De Verrassende Tafel biedt iets anders dan het bekende plakje cake. Onze vakkundige en betrokken medewerkers verzorgen de catering precies zoals jij dat wilt. Van koffietafel, lunch tot borrel plateau of diner: wij bieden vele opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende verrassende hapjes of etagères vol met lekkernijen. Kies je liever voor een lunch, dan hebben wij een groot assortiment aan verse, rijk belegde broodjes. 
Wij verzorgen ook de drank, als u bijvoorbeeld met een goed glas wijn wilt proosten op het leven, of met een borrel of advocaatje het glas wil heffen op oma of opa. Misschien was er wel een speciaal gerecht of koekje dat thuis altijd gegeten werd, waar je jouw dierbare mee wilt herdenken? Kortom: wat je ook vraagt, wij regelen het.

Ontzorgen

Wij vinden het belangrijk om u deze dag te ontzorgen en hopen jou en jouw gasten tijdens deze moeilijke dagen een extra verwenmomentje te kunnen geven. Op een verdrietige dag als deze staat de tijd even stil, en daar houden wij rekening mee. Wij geven jou alle tijd, en zorgen ervoor dat er geen volgende familie is die na je wacht. Zo kun je samen met de gasten alle tijd nemen om jouw dierbare te herdenken. Deze dag is van jou! 
Met jouw inbreng komen we samen tot een passend besluit voor een warm afscheid, en verzorgen we een afscheid waar je je goed bij voelt.