Over ons

Janine van Braam

Janine van Braam werkt als uitvaartverzorger. Janine bespreekt de wensen met de nabestaanden door om te ontzorgen en emotionele steun geven. Afscheidswensen variƫren per afscheid, Janine zal de verschillende mogelijkheden aan je voorleggen en er alles aan doen om bijzondere wensen in vervulling te laten gaan. We helpen een passende locatie te zoeken, en ja, dat kan ook met een klein budget.

Rosita van de Kruk

Rosita van de Kruk is afscheidscateraar. Zij verzorgt de afscheidscatering naar wens. Of je nu een intieme kleine uitvaart wilt bij jou thuis, of op een bijzondere locatie, alles is mogelijk! Met haar ervaring zal ze voor een passende tafel, borrel of maaltijd zorgen.

Waarom Puur Afscheid?

Wat wij het liefst horen is dat het afscheid van jouw dierbare een begin van een mooie herinnering mag zijn. Samen met ons van de allerlaatste wensen van de overledene of van de nabestaanden een waardevolle periode maken. De dagen tussen overlijden en de uitvaart is een korte periode waarin veel gebeurt en vaak ben je overmand door emoties. Op een persoonlijke, rustige manier loodsen wij je met raad en daad door deze periode heen. Samen zijn we graag dienstbaar om van afscheid het begin van een mooie herinnering te maken. Als team staan we voor jullie klaar!